Who's Online

We have 5 guests online

OFERTE SPECIALE

 • Portocale fresh - import Grecia/Turcia 3.85 RON + TVA

 • Salata Iceberg - import Spania - 3.66 RON + TVA

 • Ciuperci Champignon - productie proprie - 6.88 RON + TVA

Latest News

 • Decembrie 01, 2010
  Fresh Fruit Online - Distributie legume
 • Ianuarie 01, 2011
  Putem achizitiona pentru dumneavoastra produse exclusiv METRO cu un adaos cuprins intre 2 si 6 % -Transport GRATUIT!
 • Ianuarie 10, 2011
  Program distributie Luni- Sambata 05.00-13.00
 • Mai 15,2011 Oferta produse BIO! NOU !!!
 • Octombrie 01,2011 Ciuperci Champignon direct de la producator !!
 • Septembrie 01,2012 Ciuperci Pleurotus direct de la producator !!

Ce oferim :

Compania noastra va ofera solutii si servicii complete pentru aprovizionarea cu alimente agroalimentare, legume, fructe, de cea mai buna calitate, livrate cu promptitudine conform comenzilor, toate acestea la cel mai bun raport calitate/pret.

Fiind intr-o continua cautare si "filtrare" am reusit sa identificam si sa colaboram cu succes cu cei mai buni si seriosi importatori si producatori din tara , iar unele dintre produse sunt de import propriu.

Produsele oferite de noi sunt culese in perioada optima, transportate si depozitate deasemenea in conditii optime pentru a pastra cat mai mult si mai bine calitatea.

Oferim clientilor nostri toata gama de fructe si legume proaspete (peste 480 articole) de cea mai buna calitate, in orice sezon, atat din productie locala, cat si din import, la cele mai bune preturi ale zilei.

Mere Ce dorim :

Fresh-Fruits Distribution doreste a fi un important furnizor de produse proaspete in special pentru companiile HORECA dar si pentru celelalte societati comerciale si impreuna sa ne bucuram de cel mai īnalt nivel de prospetime si calitate si de o alimentatie sanatoasa.

MOTTO-UL NOSTRU

Viteza, calitate ,profesionalism, prospetime, sinceritate si respect pentru clientii nostri, partenerilor, angajatilor si societatii.

Foarte scurta prezentare...

Firma Fresh-Fruits Distribution si-a īnceput activitatea īn  anul 2010, pornind de la ideea de a oferi clientilor o gama variata de legume-fructe proaspete si de calitate .Am constatat ca exista interes din partea cumparatorilor, fapt pentru care firma noasta e īn continua dezvoltare. La momentul infiintari firma noastra avea doar 2 angajati, īnsa intr-un timp relativ scurt ne-am dezvoltat si īn momentul de fata suntem o echipa dinamica alcatuita din 18 persoane.
Cu o echipa tanara, dinamica si entuziasta care coordoneaza activitatea de achizitie ,depozitare si transport am pus  baza unei distributii integrate rapide si competitive.
Noi suntem māndri de cresterea noastra precum si de pastrarea clientilor pe o piata foarte agresiva īn care pretul si disponibilitatea fluctueaza de cele mai multe ori de la o zi la alta.

Ne propunem  sa incercam  furnizarea unei game cat mai largi de produse pentru a satisface permanent nevoile īn crestere ale clientilor nostri  de baza, mentinānd īn acelasi timp o reputatie solida pentru calitatea produsului, seriozitate , livrare punctuala si serviciu adaptat nevoilor fiecarui client.

Ne māndrim deasemenea cu furnizarea unei mari varietati de produse de īnalta calitate catre clienti exact cānd si unde doresc ei si am recunoscut īntotdeauna importanta de a adapta serviciile noastre la nevoile fiecarui client individual.